sábado, 17 de octubre de 2009

Reflexió sobre la Grip A (H1N1)


Personalment, encara que no m’agradaria pensar-ho, cada volta crec més en la possibilitat de que aquesta malaltia siga una invenció malèfica de les grans farmacèutiques per a sortir de la crisis, però és licit jugar amb la salut de milions de persones només per a que uns quants poderosos aconsegixquen més diners?

Aquesta postura és prou radical, però crec que encara i així aquest món, desgraciadament, funciona amb els diners i aquesta és la filosofia dels empresaris que treballen a les farmacèutiques que només és mouen per motius econòmics, i quin millor contexte per a alliberar un virus que pot, fàcilment, ser contagiat a milions de persones al voltant del món? és clar, aquesta crisi econòmica. Al cap i a la fi, el que tracta aquesta industria multimilionària no és curar les malalties de la gent si no vendre, perqué les farmacèutiques, no ho oblidem son també empreses i com tota empresa només busca beneficis siga quin siga el camí, és a dir, el fí justifica els mitjans.

Però jo crec que qualsevol persona que racionalment ho pense, arribarà a aquesta conclusió, a més a més, hi ha indicis per totes bandes, o a sant de que ve, eixa pressa per vacunar-nos d’una grip que és menys perillosa que la estacional. Per això insitisc en el fet de no vacunar-se sense pensar-ho, perque pot ser aquestes vacunes no siguen segures, a més és un fet científic, no han tingut el període de prova requerit per qualsevol vacuna, i les farmacèutiques molt hàbilment no és fan responsables.

He de dir que aquesta es la meua opinió i pot no ser conpartida per més persones però cal plantegar-se les coses des de molts punts de vista, pot ser m’equivoque, però per a mi tot acaba portant a aquesta manipulació que sense cap dupte sofrim en aquest món capitalista. M’agradaria no estar en lo cert, però després de moltes altres coses que hem observat aquesta i les altres et porten a la mateixa conclusió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario